Klassieke Legermotoren Club Nederland
.

Documentatie

Deze documentatie pagina’s bevat de historische of technische documentatie van de klassieke legermotoren die tot nu toe door de clubleden is aangeleverd.
Als je informatie wilt bekijken, klik dan hierboven op de gele rechthoek “Documentatie” of op een van de foto’s van het merk van je keuze verder beneden.
Je zult daarna een pagina zien met daarin de documenten of mappen die door een clublid zijn toegestuurd. De presentatie daarvan lijkt sterk op wat je gewend bent op je PC.
Klik op een van de mappen of documenten en je kunt de inhoud lezen of downloaden.
Elk clublid dat documentatie aanlevert wordt ten eerste hartelijk bedankt voor de informatie.
De op deze website geplaatste documentatie blijft eigendom van de auteur. De auteur is verantwoordelijk voor de inhoud van de teksten en de afbeeldingen. Gezien de waarde van het mobiele erfgoed dat op deze website in woord en beeld wordt getoond, valt het te overwegen dat auteur beschrijvende, maar anonieme bijschriften en ondertekeningen gebruikt. Bij de publicatie van de aangeleverde documentatie op deze website zal geen enkele wijziging aan de aangeleverde documentatie worden aangebracht.
Tegelijkertijd betekent dit toesturen ook het geven van toestemming om deze informatie door anderen te laten lezen of middels download te kopiëren. De verantwoordelijkheid voor de historische of technische correctheid van de toegestuurde informatie ligt bij het clublid zelf. De KLCN kan hierop niet worden aangesproken.
Wil jij ook jouw documentatie van jouw legermotor hier plaatsen? Stuur alles naar de webmaster .